Mainos
Mainos

Uskomaton tieraivo iski Turussa

Varsinais-Suomen poliisi selvitteli tänään tietapahtumaa Turussa, jota se omin sanoin kuvasi "uskomattomaksi".

Tapaus sattui Kaskenkadulla iltapäivällä.

Tilanne alkoi kadulla olevan tietyön kohdalla, kun skootterimopolla liikkeellä ollut mies kiilasi röyhkeästi taksin eteen aiheuttaen vaaratilanteen. Taksinkuljettaja soitti mopoilijalle äänimerkkiä varomattoman tempun vuoksi.

Moponkuljettaja menetti äänimerkistä malttinsa ja alkoi ohitella taksia välillä jarruttaen. Mopo hidasti ja kiihdytti taksin edellä aiheuttaen useita vaaratilanteita muille tienkäyttäjille. Toimintaansa mopoilija tehosti käsimerkeillä.

Tilanne kärjistyi, kun taksi törmäsi lievästi edellään jatkuvasti jarrutelleeseen ja kiihdytelleeseen mopoon. Tästä kiihtyneenä mopon kuljettaja sai täydellisen raivokohtauksen ja ryhtyi kypärällään hakkaamaan taksin konepeltiä sekä potkimaan auton peiliä ja ovea.

Mopoilija myös ryntäsi raivopäisenä taksin kuljettajaan käsiksi muun muassa repien taksin kuljettajan aurinkolasit maahan ja rikkoen ne.

Riehuja saatiin taltutetuksi sivullisten toimesta.

Tapahtumassa ei kuitenkaan syntynyt henkilövahinkoja. Myös omaisuusvahingot jäivät pieniksi.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme