Mainos
Mainos

Uutta tietoa 8-vuotiaan tytön sieppauksesta: Epäilty pelasi järkyttävää väkivaltapeliä

Poliisi on saanut suurimman osan kuulusteluista päätökseen Kotkassa tapahtuneeseen 8-vuotiaan tytön sieppaukseen liittyen.

Vangittuna oleva 21-vuotias kotkalainen mies on tunnustanut teon. Hän ei ole kertonut kuulusteluissa teolle syytä. Mies on kertonut uhrin valikoituneen sattumalta ilman minkäänlaista ennakkosuunnitelmaa.

Poliisi on kuulustellut epäiltyä törkeän vapauden riiston lisäksi epäiltynä törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä. Miestä on kuulusteltu myös sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Epäillyn kotoa on takavarikoitu tietokoneita, joista on löydetty lapsipornomateriaalia. Epäilty on tunnustanut ladanneensa niitä tietokoneelleen.

Poliisin mukaan epäilty on pelannut tietokoneellaan seksuaalista väkivaltaa sisältävää peliä. Pelin juonena on tehdä seksuaalista väkivaltaa perheen äidille ja tämän kahdelle tyttärelle. Tietokoneen lokitietojen mukaan epäilty oli pelannut peliä viimeksi tekoa edeltävänä päivänä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme