Mainos
Mainos

Uutta tietoa Tampereen surman uhrista – katso kuva

Poliisi kaipaa vihjeitä Tampereelta tänään aamulla löytyneen miehen henkilöllisyydestä. Tietojen saamiseksi poliisi on julkaissut kuvan uhrin päällä olleesta t-paidasta ja vainajan tarkat tuntomerkit.

Tuntematon vainaja on 40–50-vuotiaan oloinen. Hän on 180 senttiä pitkä ja 64 kiloa painava. Ruumiinrakenteeltaan mies on poliisin mukaan hoikka, jopa laiha. Tummatukkainen mies on alkavasti kaljuuntumassa päälaelta ja ohimoista. Hänen oikean nilkkansa sisäpuolella on kaareva, kymmenen sentin mittainen vanha leikkausarpi.

Vainajalla oli yllään vihertävä vetoketjullinen college-paita, marlboro-merkkiset farkut ja villasukat. Aluspaita oli kuvassa näkyvä musta t-paita, jossa on valkoinen ravun kuva. Paidassa lukee ”Tiana Bay” ja ”Tommy Hilfiger”.

Toistaiseksi tuntemattoman miehen ruumis löytyi Haukiluomasta kahdeksan jälkeen aamulla. Poliisi epäilee hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Tiedot uhrista ja tapaukseen mahdollisesti liittyvistä tapauksista voi ilmoittaa lähimmälle poliisille tai Pirkanmaan poliisilaitokselle numeroon 071 87 45800.

Lue myös:

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme