Mainos
Mainos

Vaalirahakohu jatkuu: Nuorisosäätiön vaalituissa epäillään lahjuksen antamista

Keskusrikospoliisi on laajentanut Raha-automaattiyhdistyksen entisen puheenjohtajan Jukka Vihriälän vaalitukiin liittyvää tutkintaa. Tutkinnassa epäillään nyt myös lahjuksen antamista Nuorisosäätiössä. Epäily liittyy RAY:n rahoittaman Nuorisosäätiön Vihriälälle antamiin vaalitukiin.

Rikostarkastaja Markku Ranta-Aho ei kerro yksityiskohtia siitä, ketä tai keitä lahjuksen antamisesta epäillään. Nuorisosäätiössä puhelut ohjataan asianajajalle, joka ei asiaa kommentoi.

Poliisi on kertonut aiemmin, että Jukka Vihriälää epäillään virka-aseman väärinkäyttämisestä ja lahjuksen ottamisesta toimiessaan RAY:n hallituksen puheenjohtajana vuosina 2006-2007. Vihriälä ei jäävännyt itseään, kun RAY:n hallitus päätti avustuksesta Nuorisosäätiölle, joka puolestaan tuki Vihriälän vaalityötä.

Ex-kansanedustajan tukiyhdistys myi Nuorisosäätiölle tauluja 24 000 eurolla vuosina 2005-2007. Jukka Vihriälä ei halunnut tänään kommentoida epäilyjä vedoten poliisin keskeneräiseen rikostutkintaan.

Katso Johanna Tuurin juttu

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme