Mainos
Mainos

Vaarallinen potilas karkasi sairaalasta - saattaa pyrkiä pääkaupunkiseudulle

Kuopiosta Niuvanniemen sairaalasta on karannut vaarallinen kriminaalipotilas, jota poliisi pitää arvaamattomana.

Poliisin mukaan karannut 32-vuotias Jarno Tapio Voutilainen saattaa olla pyrkimässä pääkaupunkiseudulle, sillä hän pakeni yhdessä helsinkiläisen miespotilaan kanssa. Karkumatka alkoi kello kuudentoista aikoihin.

- Hänellä on sellainen historia, että hän voi olla arvaamaton. Etenkin, kun henkilö on lähtenyt karkuteille ilman rahaa. Hänellä on väkivaltataustaa, kertoo kenttäjohtaja Juha Taskinen Pohjois-Savon poliisista.

Karanneella Voutilaisella on musta parta, pitkät mustat hiukset ja siniset silmät. Kädessään hänellä on tatuointi. Hän on 183 senttiä pitkä ja painaa 96 kiloa. Mies on pukeutunut todennäköisesti mustaan pipoon, mustaan takkiin ja mustiin housuihin

Pohjois-Savon poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista mieheen liittyen.

- Tällä hetkellä odotamme vihjeitä ja teemme myös omia tarkistuksia. Joku tietää hänestä varmasti, kenttäjohtaja sanoo. - Aina, kun joku lähtee karkuteille, poliisi on armottomasti jäljessä. Nyt vain odotamme vihjettä.

Poliisi ei kuitenkaan ota kantaa siihen, miten kriminaalipotilas on päässyt pakenemaan sairaalasta.

- Se on sairaalan asia. Poliisia kiinnostaa vain, että potilas on karkuteillä.

Havainnoista ja vihjeistä pyydetään ilmoittamaan Pohjois-Savon poliisille puhelinnumeroon 050 654 57.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme