Mainos
Mainos

Vaarallista ammuskelijaa piiritettiin Jyväskylässä

Piiritystilanne saatiin raukeamaan aamuneljän aikaan, kun ammuskelija tuli poliisin käskystä ulos asunnostaan.

Poliisi piiritti vaarallista ammuskelijaa varhain tänä aamuna Jyväskylän keskustassa. Sanomalehti Keskisuomalaisen mukaan piiritetty ampui suurikokoiseksi ilmakivääriksi osoittautuneella aseella ympäriinsä, myös kohti poliiseja.

Ohikulkija teki yöllä ilmoituksen kerrostalon ikkunasta kadulle ammuskelevasta miehestä. Poliisilla oli työtä selvittää, mikä monesta avoimesta ikkunasta oli se, josta kuului ammuskelua ja huutelua. Poliisilla oli aluksi nimittäin tiedossa ainoastaan talo ja rappu.

Poliisi eristi alueen ja esti ohikulkijoiden pääsyn lähelle. Poliisit menivät lopulta sisään taloon, mutta eivät joutuneet käyttämään voimakeinoja - piiritetty tuli ulos asunnostaan käskytyksellä.

Ammuskelijan lisäksi otettiin talteen kaksi henkilöä, jotka jättivät noudattamatta virkavallan käskyjä ja vaaransivat täten oman turvallisuutensa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme