Mainos
Mainos

Vaimonsa surmasta epäilty mies vangittiin

Mies surmasi vaimonsa raa'asti keskiviikkona kellarikylmiössä Helsingissä.

Helsingin käräjäoikeus on vanginnut miehen, jota epäillään todennäköisin syin vaimonsa murhasta. Mies surmasi naisen asuintalonsa kellarissa Helsingin Itäkeskuksessa keskiviikkona.

Helsinkiläinen miehellä ja hänen vaimollaan oli avioeroprosessi käynnissä. Vaimo oli muuttanut pois heidän yhteisestä asunnostaan. Keskiviikkona hän oli tullut taloon hakemaan tavaroitaan.

56-vuotias mies ja 29-vuotias nainen olivat menneet ilmeisesti yhdessä talon kellarikerrokseen, jossa heille oli tullut riitaa.

Mies oli tarttunut vasaraan ja lyönyt vaimoaan useita kertoja päähän ja muualle vartaloon. Mies jätti uhrin makaamaan kellariin ja poistui paikalta. Hän palasi tapahtumapaikalle aamuyöllä torstain puolella, jolloin hän totesin uhrin kuolleeksi.

Hetkeä myöhemmin mies soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti, että heidän kellarissaan on kuollut nainen. Alustavassa puhuttelussa epäilty on myöntänyt lyöneensä.

Vangitsemisistunnossa mies myönsi teon eikä vastustanut vangitsemista.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme