Mainos
Mainos

Vaimonsa vasaralla surmanneelle elinkautinen

Vaimonsa ja pienten lastensa äidin vasaralla surmannut muusikko on tuomittu myös hovioikeudessa elinkautiseen vankeuteen.

Helsingin hovioikeus katsoi antamassaan ratkaisussa, ettei Helsingin käräjäoikeuden helmikuista tuomiota ole aihetta muuttaa. 58-vuotias Jannis Lakopoulos syyllistyi murhaan.

Mielentilatutkimuksen perusteella Lakopoulos oli täydessä ymmärryksessä eikä oikeus arvioinut asiaa toisin.

Lakopoulos itse myönsi syyllistyneensä murhaa lievempään tappoon. Hän katsoi olleensa henkirikoksen tekohetkellä alentuneesti syyntakeinen.

Surmatyö paljastui viime vuoden heinäkuussa, kun muusikko soitti hätäkeskukseen ja kertoi kuolleesta naisesta. Poliisi löysi muusikon 29-vuotiaan puolison kerrostalon kellarista.

Pariskunnalla oli avioero vireillä, ja nainen oli muuttamassa omaan asuntoon. Hän oli tullut hakemaan tavaroitaan parin yhteisen asunnon kellarista, jossa syntyi riitaa. Tästä suuttuneena muusikko otti kylmälaukusta vasaran ja löi sillä useita kertoja vaimoaan.

Muusikko kertoi hovioikeudessa, että hän meni tilanteessa aivan sekaisin eikä pystynyt hillitsemään itseään.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme