Mainos
Mainos

Valelääkäri: Asiat lähtivät liikkeelle hetken mielijohteesta

Karkkilassa ja Karjaalla valelääkärinä toiminut mies kertoo, että asiat lähtivät liikkeelle hetken mielijohteesta ja tilanne johti toiseen.

24-vuotias Mika Jokinen kertoi, että hän oli ollut vuonna 2008 aika pitkään työttömänä ja että lääketiede kiinnosti. Hetken mielijohteesta hän etsi internetin hakukoneen Googlen kautta toisen ihmisen opintosuoritusotteen ja muutti siihen oman nimen ja henkilötunnuksen.

- Se kävi helposti, Jokinen kertoi.

Tämän jälkeen hän haki terveyskeskuslääkärin paikkaa Karkkilasta ja pääsikin sinne. Karkkilan jälkeen hän työskenteli myös Karjaalla terveyskeskuksessa.

Jokisen mukaan työhaastattelussa ei kysytty oikeastaan mitään lääketieteeseen liittyvää. Hän koki, että käytännössä paikka oli saatu, kun meni haastatteluun paikalle.

Lääkärin työstä hän sai kertomansa mukaan hyvää palautetta. Apua työn hoitamiseen hän sai kokeneemmilta lääkäreiltä, netistä sekä alan kirjoista.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme