Mainos
Mainos

Valeputkimies varastanut vanhusten rahoja Akaassa

Valkeakosken poliisi tutkii tapausta, jossa putkimieheksi esittäytynyt henkilö on varastanut rahaa vanhusten asunnoista.

Mies on päässyt sisään asuntoihin väittämällä tulleensa tarkastamaan putkistovuotoa. Samalla hän on vienyt asukkaiden rahoja. Rikokset on ilmoitettu Akaan alueelta.

Valeputkimiehellä ollut mukanaan putkien korjaamiseen liittyviä työkaluja, mutta poliisin tiedotteen mukaan osaaminen muuhun kuin varastamiseen on puuttunut. Asukkaita ei ole vahingoitettu varkauden yhteydessä.

Poliisi muistuttaa, että asuntojen sisällä olevat vesivuodot eivät kuulu vesiyhtiöille, eikä ulkopuolinen putkimies saavu asuntoon kuin asukkaan tai asunnon omistajan itse pyytämänä. Akuuteissa tilanteissa henkilön ollessa ovella poliisi suosittelee soittamaan hätänumeroon 112.

Poliisi pyytää aiemmin tapahtuneista vastaavista rikoksista tai niihin liittyvistä vihjeitä tietäviä ottamaan yhteyttä Valkeakosken poliisiasemalle tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme