Mainos
Mainos

Savupommi-isku Imatran vastaanottokeskuksessa – tällaisia miehiä poliisi etsii

Kaakkois-Suomen poliisi ei ole vielä tavoittanut henkilöitä, joiden epäillään heittäneen savupommin Imatralla sijaitsevan vastaanottokeskuksen pihalle lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisin mukaan vielä ei ole selvää, yritettiinkö merkkisavuheite heittää rakennuksen sisään vai ei. Ulkona räjähtänyt heite aiheutti voimakasta savua ja laukaisi automaattisen paloilmoittimen.

Noin puoli tuntia ennen tapahtunutta paikalla oli nähty kaksi miestä, jotka olivat liikkuneet jalan. Lisäksi vartija oli nähnyt neljän miehen liikkuvan henkilöautolla.

Poliisin mukaan jalankulkijoiden tuntomerkit ovat seuraavat:

  1. Kalju mies, jolla pitkä, kapea parta. Päällä toppatakki, jossa vaalealla pohjalla tummia ruutuja tai kuvioita. Ruumiinrakenteeltaan hoikka.
  2. Tummatukkainen mies. Tumma, vyötäröpituinen takki, mahdollisesti nahkaa. Ruumiinrakenteeltaan normaali.

Poliisin mukaan autolla liikkuneiden tuntomerkit ovat seuraavat:

  1. Vaaleatukkainen mies, jolla lyhyt, epäsiisti leukaparta ja viikset. Ruumiinrakenteeltaan hieman tukevahko. Päällä vaalean vihreä pilottitakki, päässä baretti. Iältään noin 30-vuotias.
  2. Mies, jolla oli päässä baretti.

Lisäksi autossa oli kaksi muuta miestä, joista ei ole tarkempia tuntomerkkejä.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja kyseisistä miehistä sekä tietoja muista asiaan liittyvistä havainnoista.

Tiedot voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295 414 642 (arkisin klo 08-12), vihjenumeroon 0295 414 559 tai sähköpostitse rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme