Mainos
Mainos

Vangittavaksi määrätty Aarnio meni vankilaan

Jari Aarnio saapui MTV Uutisten tietojen mukaan tänään iltapäivällä vapaaehtoisesti Vantaan vankilaan.

Saapuminen oli järjestetty niin, että vankilan edessä päivystäneet kuvaajat eivät saaneet kuvattua häntä.

Helsingin käräjäoikeus langetti tänään huumepoliisin entiselle päällikölle lukuisista rikoksista kymmenen vuotta vankeutta lisää. Aiemmin Aarnio oli tuomittu Trevoc-haarassa jo kolmeksi vuodeksi vankeuteen.

Oikeus määräsi Aarnion vangittavaksi. Aiemmin päivällä hänen asianajajansa Riitta Leppiniemi ilmoitti Aarnion menevän vapaaehtoisesti vankilaan tämän päivän aikana.

Aarnion puolustus ilmoitti valittavansa huumepäätöksestä hovioikeuteen ja Trevoc-jutusta on haettu valituslupaa korkeimmalta oikeudelta.

Tällä hetkellä Aarniolla on siis istuttavana kolmentoista vuoden tuomio. 

Vankilamatematiikkaa

Kuinka pitkään Aarnio on vankilassa - siis jos tuomiot eivät ylemmissä asteissa muutu?

Ensikertalainen istuu tuomiosta puolet eli Aarniolle jää 6,5 vuotta. Kun hän oli tutkinnan aikana tutkintavankina kaksi vuotta, niin se aika vähennetään. Näin jäljelle jää 4,5 vuotta.

Vantaan vankilassa Aarnio on ainakin niin kauan, kunnes huumejuttu on hovissa käsitelty.


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot