Mainos
Mainos

Nainen löydettiin kuolleena merestä - poliisi tutkii murhana

Eilen Helsingin Laajasalosta löytynyt kuollut nainen on tunnistettu.

Poliisin mukaan kuolema on varmistunut henkirikokseksi ja tapausta tutkitaan murhana.

Poliisi on kaivannut yleisön apua naisen tunnistamiseksi, koska hänellä ei ollut minkäänlaisia henkilöllisyyspapereita mukanaan.

Rikoksen on arvioitu tapahtuneen lauantain 11.10.  myöhäisillan ja sunnuntain 12.10 aamuyön välisenä aikana. Poliisi ei kommentoi rikoksen tekotapaa ja yksityiskohtia.

Poliisi kuitenkin pyytää edelleen havaintoja naisen liikkeistä ja mahdollisesti hänen seurassaan kulkeneista henkilöistä.

Havainnoista pyydetään olemaan yhteydessä Helsingin poliisin väkivaltarikostutkintaan, virka-aikana numeroon 0295475324 tai virkasähköpostiin vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi ja muuna aikana Helsingin poliisin johtokeskukseen, numeroon 0295417935.

Poliisin mukaan nainen on noin 50-vuotias ja pituudeltaan hieman alle 160 senttimetriä. Ruumiinrakenne on hoikka ja kiharahkot hiukset ovat vaalean ruskeat, joissa on harmaata.

Naisella oli oikeassa ranteessa hopeanvärinen ranneketju ja molempien käsien nimettömissä sormissa kivelliset kultasormukset. Korvissaan hänellä oli pienet kultaiset riipukset.

Naisella oli vaaleanpunainen kevyt toppatakki, lyhythihainen kaulukseton edestä napitettava sinivalkoraidallinen paita ja vaaleanpunaiset pyjamahousut. Jaloissaan hänellä oli mustat Pomarfin-merkkiset goretex-mokkanahkavarsikengät.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme