Mainos
Mainos

Vanhuksen törkeästi ryöstäneiden pakomatka päättyi Maarianhaminaan

Itäkeskuksessa vanhuksen ryöstäneiden miesten pakomatka Ruotsiin päättyi ristelilijälle. Poliisi otti miehet kiinni, kun laiva ankkuroitui Maarianhaminan satamaan.

Ulkomaalainen kaksikko ryösti vanhuksen viime torstaina Helsingin Itäkeskuksessa. Vanhus oli palaamassa ostoksilta, kun kaksi tuntematonta miestä oli kysynyt häneltä reittiohjeita kartasta.

Miehet seurasivat vanhusta rappuun, tönäisivät tämän väkivaltaisesti kumoon ja veivät häneltä huomattavan summan käteistä.

Valvontakamerakuva paljasti 

Ryöstöä selvittänyt poliisipartio pyysi uhrin ja tämän omaisten kertomusten perusteella valvontakamerakuvaa Itäkeskuksen kauppakeskuksesta.

Kuvissa näkyivät sekä uhri että rikoksesta epäillyt. Poliisissa epäillyt tunnistettiin heti, koska nämä olivat alkuviikosta olleet poliisin kanssa tekemisissä.

Majoitus- ja matkustustietojen tarkastus paljasti, että ryöstöstä epäilty kaksikko oli jo seilaamassa risteilijällä Ruotsiin. Poliisi otti epäilyt kiinni torstain ja perjantain välisenä yönä puoli neljän aikaan.

Rikoksesta epäiltyjä esitetään vangittaviksi tänään ja varastettu omaisuus on toimitettu Helsingin poliisilaitokselle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme