Mainos
Mainos

Vanki pahoinpiteli kuulustelemassa olleen poliisin sairaalakuntoon: Vakavat vammat

Vankeustuomiota suorittamassa ollut vanki on pahoinpidellyt iltapäivällä häntä kuulustelemassa olleen poliisimiehen Helsingin vankilassa.

Poliisimies sai vakavia vammoja ja on sairaalahoidossa. Koska poliisi oli tapahtumahetkellä virkatehtävässä, juttua tutkitaan murhan yrityksenä.

Poliisimies on Helsingin poliisilaitoksen ylikonstaapeli, joka oli kuulustelemassa Helsingin vankilassa suomalaista 35-vuotiasta miestä. Mies istuu tällä hetkellä tuomiota liikennerikoksista, mutta hänellä on myös väkivaltarikostaustaa.

Mies hyökkäsi poliisimiehen kimppuun yllättäen kesken kuulustelun. Hän ehti aiheuttaa poliisille vakavia vammoja ennen kuin paikalle tullut vankilan henkilökunta sai pysäytettyä pahoinpitelyn.

Jutun tutkinta on siirretty Keskusrikospoliisille. Tutkintaa tehdään yhteistyössä Helsingin poliisilaitoksen kanssa. Asiasta tiedotetaan lisää huomenna. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme