Mainos
Mainos

Vantaan Hakunilassa piiritetty asemies yhä karkuteillä – 28-vuotias mies etsintäkuulutettu

Poliisin eilen Vantaan Hakunilassa piirittämä asemies on edelleen karkuteillä. Poliisi ei vielä ole tavoittanut epäiltyä ja hänet on etsintäkuulutettu.

Poliisi sai eilen kello 15.21 ilmoituksen uhkaavasti käyttäytyneestä miehestä. Ilmoituksen mukaan mies oli ampunut pihalla yhden laukauksen. Mies oli poliisin saamien tietojen mukaan jäänyt asuntoon yksin.

Poliisi tarkasti eilen illalla kohdeasunnon. Asunnon oven turvalliseen avaamiseen käytettiin pieni määrä räjähdysainetta.

Poliisi suoritti asunnossa kotietsinnän ja takavarikoi aineistoa rikoksien tutkimiseen liittyen. Aiemmin asunnossa ollut epäilty oli poistunut paikalta.

Poliisi epäilee vantaalaista 28-vuotiasta miestä pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta, vahingonteosta, törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta. Teot ovat tapahtuneet samassa osoitteessa Hakunilassa. Epäilty ja jutussa asianomistajana oleva nainen tuntevat toisensa ennestään.

Poliisi jatkaa asian tutkimista muun muassa puhuttamalla asianosaisia. Poliisin arvion mukaan kohdehenkilö ei ole vaarallinen muille henkilöille.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme