Mainos
Mainos

Vantaan tulipalo: Sytyttäjäksi useita epäiltyjä

Vantaalla varhain aamulla syttyneessä tulipalossa on poliisin mukaan viitteitä tahallisuuteen. Poliisilla on useita epäilyjä palon sytyttäjästä.

Oletko nähnyt jotain?

Poliisi pyytää havaintoja kaikista Vantaan Peltolantien 38:n lähellä maanantai-iltana ja tiistaina aamuyöstä liikkuneista henkilöistä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot taloon mahdollisesti menneistä ja sieltä poistuneista henkilöistä, sekä mahdollisista ajoneuvoista palon lähettyvillä.

Poliisi pyytää myös niitä henkilöitä ottamaan yhteyttä, jotka ovat oleskelleet tässä kyseisessä talossa.

Kaikki havainnot ja tiedot pyydetään soittamaan poliisin puhelinnumeroon 0295436442.

– Tässä vaiheessa tutkintaa emme voi vielä paljastaa syitä, jotka viittaavat tulipalon tahallisuuteen. Meillä on palon sytyttäjästä useita epäiltyjä, mutta ketään ei ole kiinniotettuna, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.

Talo tuhoutui tulipalossa täysin ja tulipalossa kuoli yksi henkilö.

– Palossa menehtynyt on todennäköisesti talossa asunut keski-ikäinen mies. Uhrin henkilöllisyys ei ole kuitenkaan vielä varmistunut, Hyvärinen sanoo.

Omakotitalossa oli kirjoilla kaksi henkilöä, mutta poliisin saamien tietojen mukaan talossa asui vain yksi henkilö. Poliisi tavoitteleekin nyt talossa aiemmin asunutta henkilöä.

– Emme varsinaisesti epäile häntä, mutta haluamme selvittää, milloin hän on viimeksi ollut talossa. Toivomme hänen ottavan yhteyttä poliisiin.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa, eikä poliisi ole vielä kunnolla päässyt tutkimaan talon raunioita. 

– Meillä ei ole epäilyjä, että raunioista löytyisi lisää vainajia. Toisaalta raunioiden tutkiminen on vielä niin alkuvaiheessa, että toisen vainajan löytyminen on mahdollista, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen sanoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme