Mainos
Mainos

Varkauden perhesurma tehtiin teräaseella

Poliisi on jatkanut perhesurmien tutkintaa tänään. Poliisin mukaan perheen poika on ollut kaverinsa luona yökylässä viime lauantain ja sunnuntain välisen yön.

Poika on lähtenyt kotiinsa sunnuntaina aamulla. Poliisi epäilee, että isä on surmannut pojan hänen saavuttuaan kotiin. Miehen epäillään surmanneen vaimonsa jo edellisenä yönä.

Tekovälineenä käytetyn teräaseen poliisi on löytänyt keittiön roskiksesta.

Perheen 49-vuotiasta isä löydettiin omakotitalon pannuhuoneesta kuolleena. Hänen kuolinsyytään ei vielä tiedetä, sillä hänestä ei löytynyt ulkoisia väkivallan merkkejä.

Poliisin mukaan mies on voinut kuolla esimerkiksi lääkkeiden yliannostukseen. Asia selvää oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa.

Tapausta tutkitaan kahtena murhana ja miehen osalta kuolemansyyn tutkintana, kertoi rikoskomisario Harri Pöysti STT:lle.

Poika ja 44-vuotias nainen löytyivät asunnosta kuolleina maanantaina alkuillasta, kun huolestunut lähiomainen meni taloon. Hän hälytti apua, ja poliisit löysivät sitten myös miehen.

Surmien motiivista ei ole vielä tietoa. Poliisin mukaan kyseessä oli tavallinen perhe, joka ei ollut millään lailla tekemisissä poliisin kanssa.

(MTV3 - STT)

Lue lisää:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme