Mainos
Mainos

Varkauden pitsakohua tutkitaan nyt kunnianloukkauksena

Varkauden pitsakohua tutkitaan nyt kunnianloukkauksena. Poliisi on kuullut viimeinkin jutun molempia osapuolia.

- Heidän näkemyksensä eroavat merkittävästi. Tutkinta on sujunut hyvässä hengessä, koska molemmilla on yhteinen intressi asian selvittämiseen, kertoi tutkinnanjohtaja Anu Aro.

Poliisi tiedotti maanantaina, että paikallisen pitsapaikan lähetti esitteli pitsan kotitoimituksen yhteydessä naisasiakkaalle sukupuolielimiään ja ehdotti seksiä maksun sijaan. Juttua kerrottiin tutkittavan sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkaamisena. Lähetti kiistää jyrkästi väitteet.

- Asiassa on tehty nyt myös vastarikosilmoitus, jonka nimikkeitä ovat väärä ilmianto ja kunnianloukkaus, Aro sanoi.

Nainenkin kiistää syyllistyneensä mihinkään. Samalla molemmat osapuolet toivovat, että asia jätettäisiin vähemmälle huomiolle, koska uutisointi on saanut liian suuret mittasuhteet.

Pohjois-Savon apulaispoliisipäällikkö Seppo Korhonen myönsi jo keskiviikkona, ettei poliisi onnistunut tiedottamisessaan. Korhosen mielestä poliisin pitäisi pidättyä tiedottamasta tutkintaan otetuista asioista silloin, kun niistä on olemassa vain yhden osallisen kertomus. Hän kertoi tapauksen myös johtavan tiedotusohjeiden tarkistukseen.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme