Mainos
Mainos

Vehviläinen asuntokaupasta: Odotan luottavaisin mielin syyttäjän harkintaa

Finnairin toimitusjohtaja Mika Vehviläinen kommentoi tiedotteella asuntokauppansa rikostutkinnan valmistumista. Poliisi on tutkinut Finnairin ja vakuutusyhtiö Ilmarisen keskinäisiä toimia epäilynä lahjusrikoksena.

– On hyvä, että prosessi käydään huolella läpi. Jään luottavaisin mielin odottamaan syyttäjän harkintaa. En ole ottanut vastaan lahjoja missään tarkoituksessa, vaan olen aina pyrkinyt toimimaan oikein ja lakien sekä sääntöjen mukaisesti, korostaa Vehviläinen.

Vehviläistä epäillään lahjuksen ottamisesta ja vakuutusyhtiö Ilmarista lahjuksen antamisesta. Lisäksi molempia osapuolia epäillään lahjomisesta elinkeinotoiminnassa.

– Epäiltyjä on enemmän kuin kaksi, kertoo tutkinnanjohtaja, talousrikoslinjan johtaja Ilkka Koskimäki Helsingin poliisilaitokselta.

Finnairin mukaan on yhtiön ja kaikkien muiden osapuolten etu, että Vehviläisen syyteharkintaan siirtynyt asuntokauppa selvitetään perusteellisesti ja ripeästi.

Yhtiön hallituksen varapuheenjohtaja Harri Kerminen kertoo, että Vehviläisellä on edelleen takanaan hallituksen tuki.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme