Mainos
Mainos

Veitsi heilui koulussa – rehtori puhui puukon pois

Sompion yläkoulussa Keravalla on tapahtunut uhkaava tilanne kesken oppitunnin.

7-luokkalainen tyttöoppilas oli ottanut esiin teräaseen repustaan ja alkanut uhkailla sillä luokkatovereitaan. Lähellä ollut tyttöoppilas sai tilanteessa viiltohaavan käteensä.

Keravan viestintäpäällikkö Susan Mykrä kertoo MTV3 Uutisille, että uhkaava tilanne tapahtui täysin yllättäen kesken oppitunnin.

Tämän jälkeen puukolla uhkaillut tyttö oli poistunut luokasta käytävälle, missä koulun rehtori sai tytön luopumaan puukosta puhumalla.

Poliisit hakivat tytön koulusta. Teon motiivi on epäselvä.

Mykrä kertoo, että koulussa on rehtorin ja muun henkilökunnan lisäksi paikalla Keravan sosiaalipäivystyksen ja Keski-Uudenmaan kriisipäivystyksen edustajat.

Tapahtumassa mukana olleille oppilaille on välittömästi järjestetty keskustelumahdollisuus opettajien, poliisin ja sosiaalityöntekijöiden kanssa. Tapaus käydään läpi myös muiden koulun oppilaiden kanssa yhteistilaisuudessa.

Luokkatilassa olleiden oppilaiden vanhempiin otetaan yhteyttä puhelimitse asian tiimoilta.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot