Mainos
Mainos

Veljekset pahoinpitelivät miehen ja pudottivat parvekkeelta

20-vuotiaiden hyvinkääläisveljesten epäillään tönäisseen vieraisilla olleen tuttavansa alas kolmannen kerroksen parvekkeelta perjantaina alkuillasta.

Kolmen miehen seurue oli viettämässä iltaa Hyvinkäällä toisen epäillyn asunnolla, kun vieras putosi parvekkeelta.

Pudotuksessa vakavasti loukkaantunut 30-vuotias hyvinkääläismies toimitettiin hoidettavaksi Helsinkiin Töölön sairaalaan. Uhri sai vammoja rintakehään ja lantioon. Poliisin mukaan hänen tilansa on edelleen vakava.

Myöhemmin samana iltana poliisipartio huomasi putoamispaikan läheisyydessä 18-vuotiaan miehen, jolla oli pahoja vammoja kasvoissaan. Mies oli viettänyt aikaa samassa asunnossa, jossa parvekeonnettomuus tapahtui.

Ensin potku päähän, sitten putoaminen parvekkeelta

Esitutkinnassa selvisi, että parveketönäisystä epäilty asunnon omistaja oli yllättäen potkaissut 18-vuotiasta kasvoihin niin, että uhrin silmän seudulle ja nenään tuli murtumia.

Poliisi on pidättänyt asunnon haltijan jälkimmäisestä pahoinpitelystä ja esittää häntä vangittavaksi. Lisäksi sekä asunnon haltijaa että tämän veljeä epäillään putoamiseen liittyvästä rikoksesta. Myös veli on pidätettynä.

Epäillyillä on aikaisempia tuomioita muun muassa pahoinpitelyistä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme