Mainos
Mainos

Velkaan liittyvä riita muuttui fyysiseksi – kolme miestä tappeli rajusti Salossa, mukana liuta astaloita

Poliisi kertoo eilen illalla tapahtuneesta tappelusta, jossa kolme miestä selvitti välejään Salon Moisiossa. Ilmeisesti velka-asiaan liittyvä tapaaminen muuttui välittömästi fyysiseksi yhteenotoksi.

Halikkolainen mies oli mennyt sovitun mukaisesti tapaamaan salolaismiestä, joka oli saapunut paikalle toisen miehen kanssa.

Salolaismies oli välittömästi käynyt tönien halikkolaismiehen kimppuun. Tilanne oli edennyt iskujenvaihdoksi, ja välikohtauksen yhteydessä ilmeisesti kaikki tilanteeseen osallistuneet miehet ovat käyttäneet myös erilaisia välineitä toisiaan vastaan.

Poliisipartio tavoitti riidan osapuolet tapahtumapaikalta. Osapuolten kertomukset tapahtumien kulusta olivat hyvin ristiriitaisia. Poliisi taltioi heidän jäljiltään tapahtumapaikan lähistöltä muun muassa kaksi veistä ja nyrkkiraudan.

Halikkolaismies kuljetettiin ambulanssilla ensiapuun hänen käteensä tuleen syvän haavan vuoksi. Isompia vammoja välikohtauksessa ei kuitenkaan ehtinyt syntyä.

Kaikki kolme miestä ovat kiinniotettuna; he ovat paikalliselle poliisille entuudestaan tuttuja lukuisiin erilaisiin rikoksiin liittyen.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot