Mainos
Mainos

Veloista lankesi vankeutta

Velkansa maksamatta jättänyt mies on tuomittu vankeuteen Tampereen käräjäoikeudessa. Hänet todettiin syylliseksi seitsemään törkeään petokseen ja yhteen petokseen. Miehelle langetettiin kahden vuoden ja seitsemän kuukauden ehdoton vankeustuomio.

Timo Tapani Kallio lainasi reilun kahdeksan vuoden aikana noin puoli miljoonaa euroa, mutta jätti velkansa maksamatta. Osa kahdeksasta huijatusta oli tuomitun naisystäviä, ja toisiin hän oli tutustunut esimerkiksi kuppiloissa.

Kallio oli pyytänyt rahaa lainaksi joko yritystoimintansa pyörittämiseen tai suunnitteilla olevan talokaupan toteuttamiseen. Hän lainasi rahaa vähitellen, mutta suurin laina kasvoi lopulta noin 190 000 euroon.

Rahat hän käytti pääasiassa jokapäiväiseen elämään, mutta osan hän menetti virolaiselle liikekumppanille yrittäessään aloittaa viinan ja tupakan salakuljetusta.

Kallio tuomittiin korvaamaan asianomaisille kaikki lainaamansa summat. Avunannosta syytetyn miehen käräjäoikeus totesi syyttömäksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme