Mainos
Mainos

Venäläinen rattijuoppo yritti lahjoa poliisin

Lappeenrannan poliisi lähti rekan perään, kun hätäkeskukseen tuli puolenpäivän aikaan ilmoitus epävarmasti liikkuvasta siirtokilpisestä kuorma-autosta.

Juovuksissa ollut venäläismies on yrittänyt lahjomalla päästä jatkamaan automatkaansa Taavetissa Luumäellä tänään. Mies tarjosi poliisille ensin 50:tä euroa ja sitten 200:aa euroa, jotta hänen ei olisi tarvinnut mennä verikokeeseen. Mies oli puhaltanut alkometriin 0,73 promillen lukemat.

Poliisin mukaan puhalluskaan ei ollut miehelle mieleen, mutta onnistui suostuttelun jälkeen. 43-vuotias venäläinen oli ilmeillä ja eleillä tehostaen antanut ymmärtää, että hän aikoi jatkaa vielä matkaa ja mennä sitten nukkumaan. Poliisi ei heltynyt vaan passitti miehen verikokeeseen ja kuulusteluihin Lappeenrannan poliisilaitokselle.

Lappeenrannan poliisi lähti autoilijan perään, kun hätäkeskukseen tuli puolenpäivän aikaan ilmoitus epävarmasti liikkuvasta siirtokilpisestä kuorma-autosta. Auto oli tulossa valtatie 26:lla Haminasta Taavetin suuntaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme