Mainos
Mainos

Poliisi: Pikkulapsen yli ajaneen auraustraktorin kuski oli päihtynyt

Pienen pojan päälle Helsingin Itäkeskuksessa ajanut lumenauraustraktorin kuljettaja oli poliisin mukaan päihtynyt onnettomuushetkellä.

6-vuotias poika kuoli eilen puolenpäivän aikaan Maksaruohonpolulla sijaitsevan rivitaloyhtiön pihalla tapahtuneessa turmassa. Poliisin mukaan poika lähti juoksemaan lumitöissä olleen traktorin perään ja jäi peruuttavan traktorin alle.

– Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kertoo tutkinnanjohtaja, komisario Sakari Harju Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi kertoi MTV Uutisten haastattelussa aiemmin aamulla, että puhalluskokeen lisäksi myös kuljettajan verikokeiden tulokset ovat valmistuneet. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan poliisilla on käytössään vasta puhalluskokeen tulokset.

Puhalluskokeessa kuljettaja puhalsi 0,58 promillen lukemat.

Harju kertoo, että poliisin lisäksi liikenneonnettomuuksien tutkintalautakunta selvittää tapahtumien kulkua.

– Kyseessä on harvinainen tapaus, mutta ei poikkeuksellinen, Harju tiivistää.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksen lisäksi kuoleman tuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Jutun otsikkoa ja sisältöä muutettu sen jälkeen, kun Helsingin poliisilaitos korjasi aamulla antamiaan tietoja. Lue lisää tästä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme