Mainos
Mainos

Vesa Keskinen: Danhammer antoi varakkaan vaikutelman

Kauppias Vesa Keskinen kertoi Pirkanmaan käräjäoikeudessa, että liikemies Carl Danhammer vaikutti mieheltä, jolla on varallisuutta.

Miehet tapasivat ensimmäisen kerran Helsingissä. He tapasivat useita kertoja, ennen kuin Keskinen suostui lainaamaan Danhammerille rahaa.

Keskinen ei omasta mielestään ole henkilö, jolla on tarve näyttää varallisuuttaan. Keskinen totesi oikeudessa, että hänet tunnetaan ennemminkin kitupiikkinä.

Keskinen sanoo, että hän olisi kieltäytynyt lainaamasta rahaa, jos olisi tiennyt summien menevän kulutusmenoihin. Danhammeria syytetään törkeästä petoksesta. Hän kiistää syytteen.

Puolustusasianajaja Jaakko Tuutti kysyi Keskiseltä, oliko tämä tietoinen Danhammerin aiemmista konkursseista. Keskinen vastasi, ettei ollut niistä selvillä.

Suurimmassa eli 50 000 euron lainan tilisiirrossa on viestinä "ystävyyslaina Vesalta". Keskinen myöntää antaneensa talouspäällikölle toimeksiannon ja käyttäneensä tällaista ilmaisua. Keskisen mukaan laina oli tarkoitettu ghanalaisen kultaerän maahantuontiin eikä Danhammerin kulutusmenoihin. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme