Mainos
Mainos

Vesivahinko paljasti kannabiskasvattamon Helsingissä – putkimies oli tunnistanut huoneesta leijailleen hajun

Putkimies oli tunnistanut asunnossa leijailleen hajun kannabikseksi.

Poliisi sai torstaina ilmoituksen, jonka mukaan Meri-Rastilassa sijaitsevasta asunnosta on löytynyt kannabiskasvattamo. Kasvattamo paljastui, kun huolto- ja putkimies olivat menneet tarkastamaan asuntoa kiinteistössä sattuneen vesivahingon vuoksi. Vettä oli valunut kahden alemman kerroksen huoneistoihin.

Huoltomies kertoi poliisille huomanneensa asuntoon mennessään, että yhdessä huoneista on iso teltta, voimakas haju ja ikkunat peitettyinä verhoilla. Putkimies tunnisti hajun kannabikseksi, ja huoltomies ilmoitti asiasta poliisille.

Poliisi suoritti asunnossa kotietsinnän, jossa löydettiin yhdeksän kannabiskasvia, kuivuneita kannabiksen lehtiä ja runsaasti kasvatustarvikkeita. Asunnosta löydettiin myös kaasusumutin.

Kasvattamo purettiin, ja poliisi takavarikoi kannabiskasvit ja kasvatusvälineet. Tapausta tutkitaan huumausainerikoksena ja lievänä ampuma-aserikoksena.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme