Mainos
Mainos

Video: Poliisi käytti asetta, henkilö kuoli Nelostiellä – MTV Uutiset Nelostien turmapaikalla

Hämeen poliisi joutui käyttämään ampuma-asetta Valtatie 4:llä tapahtuneessa tilanteessa, jonka seurauksena henkilö menehtyi tapahtumapaikalle.

Tuoreimpien tietojen mukaan Nelostiellä Orimattilassa poliisi ei ampunut liikenteestä aiheutuneen tehtävän takia. Paikalla oli poliisin mukaan tilanne, jota tutkitaan vakavana henkeen ja terveyteen kohdistuvana rikoksena. 

MTV Uutisten toimittaja Saara Rantanen oli Seitsemän uutisten aikaan tapahtumapaikalla Orimattilassa, ja hän kertoi, mitä tapauksesta siinä vaiheessa tiedettiin.

Koska tapahtumapaikka oli moottoritie ja ampumisen aikaan menossa oli sunnuntain paluuliikenne, aiheutui tapahtumista moottoritielle huomattavaa häiriötä autoilijoille.

Tapahtumat alkoivat, kun poliisi sai noin klo 12:30 hälytystehtävän VT 4:lle. Alkutietojen mukaan ajoneuvo oli kaahaillut ja aiheuttanut vaaratilanteita liikenteessä.

Poliisi tavoitti ajoneuvon, ja tilanteessa poliisi joutui käyttämään ampuma-asetta ja kohde menehtyi tapahtumapaikalle.

Tapahtuman selvittäminen ja sitä koskeva tiedottaminen on siirretty voimassa olevien ohjeiden mukaisesti valtakunnansyyttäjänviraston johtamaan tutkintaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme