Mainos
Mainos

Video: Syyttäjä ja puolustus vastakkain kuin yö ja päivä

Syyttäjä ja puolustus ovat napit vastakkain siitä, onko Jari Aarnio todella huumekauppaa pyörittänyt "Pasilan mies".

Valtionsyyttäjä Jarmo Hirvosen mukaan Aarnio on tuottanut Hollannista vajaa tuhat kiloa hasista ja käyttänyt omaa virkaansa hyväksi maahantuonnissa.

Syyttäjän mukaan Aarnio on muun muassa yrittänyt lavastaa jengiläisen "Pasilan mieheksi", ettei itse paljastuisi. Tynnyrivyyhdin todistusaineisto liittyy muun muassa televalvontatietoihin.

Puolustusasianajaja Riitta Leppiniemi puolestaan sanoo, että Aarnion toimet ovat liittyneet huumetutkintaan, ja Aarnio kiistää kaikki häneen kohdistetut syytteet. Aarnio ei myöskään ole puolustuksen mukaan yrittänyt johtaa keskusrikospoliisin omaa tutkintaa harhaan.


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot