Mainos
Mainos

Video: Tunnistatko nämä nuoret kaljavarkaat? Mursivat lukon, veivät kymmeniä litroja juomia

Parolassa sijaitsevan Mierolan Silta Café selvittää röyhkeää murtovarkautta sosiaalisen median avulla. Ilmeisesti nuorista miehistä koostunut porukka murtautui ravintolan varastoon ja kähvelsi muun muassa useita olut- ja lonkerotankkeja.

Rötös tapahtui viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä hieman ennen kello neljää. Varaston lukko murrettiin voimapihdeillä, minkä jälkeen varastosta lähti juomatankkien lisäksi suuri säkki panttipulloja.

Videon julkaiseminen vaikuttaa tuottavan tulosta.

– Kymmenet ihmiset ovat ilmoittaneet meille tunnistavansa henkilöt. Lisäksi asiaan liittyviä havaintoja on tullut useita, kertoo ravintolaa yhdessä siskonsa kanssa jo kymmenisen vuotta Piia Parri.

Murto ei ole ensimmäinen laatuaan. Tapaus on kolmas kerta muutaman kuukauden sisällä, minkä lisäksi varastoon on tunkeuduttu myös aiempina kesinä. Aiemmin on kuitenkin lähtenyt pääasiassa tyhjiä pulloja, mutta nyt vorot veivät mukanaan juomiakin. Parri uskoo porukan koostuvan samoista henkilöistä kuin aiemmilla kerroilla.

– Näkeehän sen videostakin, että tiesivät mitä tekevät, eivät tulleet vain katselemaan, hän kommentoi.

Tankit takaisin, niin rikosilmoitus perutaan

Parri kertoo arvostavansa sitä, kuinka videon nähneet ovat olleet auttavaisia ja näreissään poikien toiminnasta. Viestien perusteella voi päätellä, että porukka on touhunnut kaikenlaista pientä ilkeyttä jo pidempään.

Facebook-päivityksessään kahvila ehdottaa pojille mahdollisuutta sopia asia. Jos pojat palauttavat tankit, voidaan rikosilmoitus perua.

– Halutaan antaa kavereille miettimisen paikka siitä, missä mennään. Tämä peli ei vetele, ja toivottavasti nuoriso tulee järkiinsä ennen kuin valitsevat väärän tien, Parri toteaa.

Hän toivoo että asiaa saadaan pian ratkaistua sopuisasti.

– Tämä on pieni paikkakunta, ympäri käydään ja yhteen tullaan, hän kommentoi. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme