Mainos
Mainos

Vihdin ahdistelutapaus: kahdelle syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Marraskuussa Vihdissä tapahtuneissa epäilyissä ahdistelujutuissa on nostettu syytteet kahta miestä vastaan.

Kyse on viime marraskuun tapahtumista Vihdin kirkonkylällä. Kaksi teinityttöä kertoi, että kolme Vihdin Hopeaniemen vastaanottokeskuksen asukasta olisi ahdistellut heitä seksuaalisesti.

Jutusta tekee erikoisen se, että ahdisteluväitteiden uutisoitiin tammikuussa osoittautuneen perättömiksi. Vihdin Uutiset kertoi tuolloin, että tyttöjen ahdisteluväitteet olivat kokonaan keksittyjä. Tietoa siteerattiin laajasti ja myös MTV Uutiset kertoi asiasta. Kun media kertoi perättömistä huhuista, oli juttu jo syyteharkinnassa. 

Kihlakunnansyyttäjä Saila Tuomala on nostanut syytteet kahta miestä vastaan. Toista miestä syytetään kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja toista kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä kahdesta seksuaalipalvelujen ostoyrityksestä nuorelta henkilöltä.

Kolmannen miehen osalta syyttäjä teki syyttämättäjättämispäätöksen. Asiaa käsitellään myöhemmin Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.


 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme