Mainos
Mainos

Vihjeet auttoivat: Poliisi tavoitti teinipojan ryöstöstä epäillyn

Helsingin poliisi on tavoittanut 15-vuotiaan pojan, jonka epäillään ryöstäneen 13-vuotiaan pojan teräaseella uhaten marraskuun alussa.

Ryöstö tapahtui 1. marraskuuta, kun 13-vuotias poika poistui Helsingin yliopiston metroasemalta. Hänen perässään käveli kolme teinipoikaa, joista yksi ryösti uhrin puhelimen teräaseella uhaten. Poliisi julkaisi valvontakamerakuvan ryöstöstä epäillystä nuoresta miehestä sekä hänen seurassaan olleista kahdesta teinipojasta.

Poliisi sai runsaasti vihjeitä, joiden  perusteella poliisi selvitti ryöstöstä epäillyn pojan henkilöllisyyden ja hänet tavoitettiin viime sunnuntaina kuulusteluihin. Poika on kertonut kuulusteluissa oman näkemyksensä tapahtumista. Myös toinen tapahtumapaikalla olleista pojista on tavoitettu ja hänet on tavoitettu. Myös toisen pojan henkilöllisyys on todennäköisesti poliisin tiedossa.

– Ilman kansalaisten aktiivisuutta tämänkin rikoksen selvittäminen olisi ollut huomattavasti haastavampaa, poliisi kiittelee tiedotteessaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme