Mainos
Mainos

Viimeinenkin vapaaksi Jyväskylän ammuskelusta

Viimeinenkin Jyväskylän ampumatapauksesta vangittu henkilö on vapautettu tänään. Häntä ei ollut enää syytä epäillä osallisuudesta viime viikolla kolme uhria vaatineeseen välienselvittelyyn.

Poliisi pidätti tapahtumapaikalta alkujaan neljä aikuista. Poliisilla oli syytä epäillä heitä osallisuudesta surmatöihin, koska yksi surmissa käytetyistä aseista oli ollut kateissa. Myös epäiltyjen kertomukset tapahtumien kulusta olivat eronneet toisistaan.

Myöhemmin selvisi, että epäillyt olivat piilottaneet yhden aseista asuntoon. Poliisin mukaan rikoksentekijän suojeleminen todisteita hävittämällä on normaalisti rangaistava teko, mutta pykälää ei sovelleta lähisukulaisiin.

Tutkinnassa selvisi, että aseista kaksi oli ollut luvattomia. Kolmanteen oli ollut lupa, mutta luvanhaltija ei ollut kukaan surmapaikalla olleista. Kolmaskin ase oli siis luvattomilla teillä.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme