Mainos
Mainos

Viinarosvot kauhuissaan - talon isäntä tuli kuolleena vastaan

Kahta miestä kohtasi viime yönä ikävä yllätys viinanryöstöreissulla. Pudasjärvellä aamuyöstä juhlineet miehet päättivät kolmen aikaan murtautua tuntemaansa omakotitaloon viinaksien perässä.

Miehet rikkoivat talosta ikkunan ja kiipesivät sisään. Hereillä olostaan huolimatta miehet kokivat painajaismaisen tilanteen: He törmäsivät sanan varsinaisessa merkityksessä talon omistajaan - joka oli kuollut.

Ennen viinaryöstäjien saapumista talonomistaja oli ilmeisesti ehtinyt maata kuolleena jo pari kuukautta. Tarina ei kerro, mitä talossa tapahtui väkijuomarosmojen törmättyä talonomistajavainaahan, mutta ilmeisesti jonkinlaista pakokauhua oli ollut ilmassa. Talosta oli poistuttu rytinällä ulko-oven kautta: ovi oli murrettu auki.

Murtomiesten omaatuntoa alkoi kuitenkin kolkuttaa, ja toinen heistä soitti hätäkeskukseen ilmoittaen kuolleesta. Poliisin alustavien selvitysten mukaan miehen kuolemaan ei liity rikosta.

Poliisi arvelee, etteivät kyseiset nuoret miehet tule lähiaikoina murtautumaan kenenkään asuntoon ainakaan yöllä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme