Mainos
Mainos

Viittä esitetään vangittavaksi huomenna Pyhtään suuroperaation takia – asekaappi löytyi merestä

Poliisi esittää huomenna tällä hetkellä pidätettyinä olevaa viittä henkilöä vangittavaksi Pyhtään tapahtumien takia. 

Haminan Hylksaaresta anastettu asekaappi aseineen on poliisin mukaan löytynyt ja on poliisin hallussa. Kaikki aseet ovat tallessa.

Suuroperaatiossa etsittiin viittä miestä, jotka olivat viime torstaina anastaneet Haminan Hylksaaressa sijaitsevasta kesäasunnosta muun muassa ampuma-asekaapin aseineen.

Poliisi pääsi asekaapin jäljille omien tutkimuksiensa perusteella. Kaappi oli löytyessään meressä. Asekaapin etsinnöissä oli mukana Rajavartiolaitoksen helikopteri, sukeltajia ja teknistä laitteistoa.

Tapahtusarja alkoi Neuvottomasta torstaina noin yhdeltä yöllä. Neuvottoman alueelta on tuolta yöltä kirjattu peräti 10 veneisiin kohdistunutta varkausrikosta.

Haminan keskustasta puolestaan kirjattiin viisi varkausrikosilmoitusta, joista kaksi on kohdistunut veneisiin. Haminassa on murtauduttu muun muassa Rampsin veneasemalle.

Hylksaaren läheisyydessä oleviin saarissa olleisiin mökkeihin oli myös murtauduttu ja niistä anastettu omaisuutta. Tähän mennessä on tullut ilmi yhdeksään mökkiin kohdistunutta varkausrikosta. Yhdestä saaresta on anastettu vene, joka on löytynyt Hylksaaresta.

Poliisi kiittää saamistaan runsaista vihjeistä ja havainnoista.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme