Mainos
Mainos

Vinkkimiehet: Aarnio-jutun juristikulut ylittivät miljoonan

Aarnio-jutussa on maksettu asianajajille palkkioita tähän mennessä jo yli miljoona euroa, kerrotaan MTV.fi:n Vinkkimiehet-ohjelmassa.

Helsingin käräjäoikeudesta saatujen tietojen mukaan yhteissumma on tähän mennessä 1,2 miljoonaa euroa. Siitä huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion kahdelle asianajajalle on maksettu yli 400000 euroa. Summat sisältävät myös arvonlisäveron.

Tähän mennessä palkkioita on maksettu esitutkinnan ja Trevoc-haaran osalta. Käytännössä koko huumejuttu on asianajajilta laskuttamatta eli summa kaksinkertaistunee käräjäoikeus-käsittelyn aikana.

Ohjelmassa MTV:n rikostoimituksen Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen pohtivat muun muassa myös ns. November-tutkinnan käänteitä, Liechtensteinin veroparatiisirahoja sekä Irish Coffeen merkitystä rikostutkinnassa.

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja tutkiva toimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista. 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot