Mainos
Mainos

Vinkkimiehet: Koulumurhajutussa kylmäävä oikeussaliäänite – "Ajattelin tietenkin ampuvani itseni teon jälkeen"

MTV.fi:n Vinkkimiehet kuuntelevat uudessa jaksossaan koulumurhan valmistelusta epäillyn 21-vuotiaan naisen oikeudenkäynnistä saatua äänitettä. Naisen epäillään suunnitelleen joukkomurhaa Kokkolan Kiviniityn kouluun. 

Nainen kertoi oikeussalissa tunteettomasti joukkomurhafantasioistaan.

– Jäi sellainen vaikutelma, että jos hän olisi saanut aseen, hän olisi myös toteuttanut teon, oikeudenkäyntiä seurannut rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä sanoo.

– Kylmäävää kuunneltavaa, rikostoimittaja Pekka Lehtinen toteaa oikeussaliäänitteestä, josta voi kuunnella otteen oheiselta videolta.

Seinäjoen teinisurmaaja valitti

Vinkkimiehiä puhuttavat uudessa jaksossa myös Seinäjoen teinisurmaajan valituslupahakemus korkeimpaan oikeuteen, Nelostien ampumistapaus sekä Helsingin vihreiden varavaltuutettuun Saido Mohammediin kohdistuva rikosepäily törkeästä rahanpesusta.

Lisäksi Vinkkimiehet kertovat, mikä vankiloissa tällä hetkellä kuohuttaa.  

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista ja toisinaan haastattelevat alan vaikuttajia.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme