Mainos
Mainos

Vinkkimiehet puivat Axl Smithin tapausta: Seksiä, valheita ja videonauhaa

Juontaja Axl Smithiin kohdistuva rikostutkinta ja videonauhat puhuttavat MTV.fi:n Vinkkimiehiä uudessa jaksossa.

Smithin epäillään salakuvanneen jopa kymmeniä seksikumppaneitaan kotonaan.

– Salakatselujuttuja on ollut poliisin tutkinnassa aiemminkin, mutta tämä on poikkeuksellinen, ei vähiten asianomistajien määrän takia, rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen toteavat.

Poliisi on ollut tutkinnan etenemisestä vaitonainen, osin hienotunteisuussyistä. Tutkittava asia on herkkä. 

– Poliisin mukaan tutkinta pyritään saamaan valmiiksi tehokkaasti ja nopeasti. Seuraavan kerran poliisi tiedottanee asiassa vasta, kun asia mahdollisesti etenee syyttäjälle. Nyt on haluttu tutkintarauha, Lehtinen sanoo.

Videonauhoja ja seksiväitteitä puitiin myös loppusuoralle ehtineessä Aarnio-oikeudenkäynnissä, kun salissa kuultiin koko vyyhdin käynnistänyttä prostituoitua "Saaraa".

Jari Aarnio kiistää "Saaran" kertomukset seksisuhteesta.

– Jompi kumpi ei puhu totta, Sipilä sanoo.

Lisäksi Vinkkimiehet keskustelevat keskusrikospoliisin Irakin-matkasta sekä Soldiers of Odinin johdon salaisista Facebook-viesteistä, joista Yleisradio uutisoi tällä viikolla. 

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista ja toisinaan haastattelevat alan vaikuttajia.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme