Mainos
Mainos

Vorot veivät kukkakaupasta arpoja – parinsadan voitot johdattivat poliisin jäljille

Varkaudessa murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä kukka- ja lahjatavaraliikkeeseen, josta varkaat veivät arpoja.

 Poliisin mukaan varkaat olivat myös yrittäneet päästä käsiksi pelikoneen rahoihin, mutta eivät olleet onnistuneet siinä. Virkavalta pääsi varkaiden jäljille, kun he yrittivät lunastaa anastamiensa arpojen voittoja. Isoista rahoista ei kuitenkaan ollut kyse.

– Arpavoittojen kokonaismäärä on 250 euron luokkaa. Juttu lähti purkautumaan arpojen kautta, kun varkaat koittivat lunastaa niistä voittoja, rikosylikomisario Harri Hauhia toteaa.

Kolme kiinniotettua varkautelaista parikymppistä miestä olivat poliisille vanhoja tuttuja. Kaksi epäillyistä päästettiin vapaaksi, mutta kolmannen poliisi piti pidätettynä. Kaikkien kolmen epäillään liittyvän myös muihin maanantain ja tiistain välisenä yönä Varkaudessa tapahtuneisiin rötöksiin. Varkaudessa murtauduttiin muun muassa autoon ja otettiin luvattomasti käyttöön yksi moottorikelkka.

Tapauksia tutkitaan varkautena ja moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yrityksenä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme