Mainos
Mainos

Vuosaaren ampumistapaus: Poliisi etsintäkuuluttanut miehiä

Helsingin poliisi on edistynyt Vuosaaren ampumistapauksen selvittelyssä. Se on saanut nyt selvitettyä, miten tapon yrityksestä epäillyt kaksi virolaista miestä ovat hankkineet aseensa.

Poliisin mukaan Vuosaaren ampumistapaukseen liittyy muutakin rikollisuutta, minkä takia poliisi on etsintäkuuluttanut useita miehiä. Poliisilla ei ole tietoa miesten sijainnista.

– Kyllä tämä tapaus tulee selviämään. Meillä on nyt melko hyvin tiedossa tapahtumien kulku, mutta en voi kommentoida sitä tarkemmin, tutkinnanjohtaja Jukka Larkio kertoo MTV3 Uutisille.

Vuonna 1987 syntynyttä virolaismiestä ammuttiin pysähtyneestä autosta Itä-Helsingin Vuosaaressa 9. heinäkuuta. Ampumisen jälkeen mies jätettiin makaamaan kadulle.

Uhri on päässyt sairaalasta ja hän toipuu vammoistaan. Tapon yrityksestä epäillyt kaksi virolaismiestä ovat yhä vangittuina. Syytteennoston määräaika on 27. syyskuuta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme