Mainos
Mainos

Yhteensä neljä vangittu epäiltynä eläkeläismiehen taposta – ryhmän yhteyttä myös pahoinpitelyyn tutkitaan

Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään iltapäivällä vanginnut miehen ja naisen todennäköisin syin epäiltynä osallisuudesta alkuviikosta Hämeenkyrön Turkkilassa tapahtuneeseen henkirikokseen, jota tutkitaan tässä vaiheessa tappona. 

Eläkeläismiehen taposta on vangittuna nyt yhteensä neljä ihmistä. Paikkakuntalainen miers löytyi kuolleena kotoaan Hämeenkyrön Turkkilasta viime tiistaina.

Poliisi sai teosta epäillyt kiinni tiistaina Tampereelta.

Auto ja epäillyt paikannettiin poliisin omien tutkintatoimien ja yleisövihjeiden avulla. Epäiltyjen etsintöihin osallistui kolmen poliisiyksikön sekä Tullin henkilöstöä. Poliisi kertoo, että epäiltyjen pakomatka päättyi kiinniottoihin Tampereella. Toinen pari otettiin kiinni hieman kello kahdeksan jälkeen ja toinen hieman ennen kymmentä. 

– Asiassa oli eri syistä kiinni otettuna yhteensä yhdeksän henkilöä. Osaa epäillään rikoksentekijän suojelemisesta ja osalla oli muita selvittämättömiä asioita viranomaisten kanssa, Sisä-Suomen poliisilaitoksen tiedotteessa kerrotaan.

Tällä hetkellä teosta on vangittuna yhteensä neljä henkilöä, vuonna 1988 ja 1995 syntyneet miehet sekä 1991 syntyneet naiset. Kaikki epäillyt ovat suomen kansalaisia. Yksi epäillyistä asuu vakituisesti ruotsissa. Miehillä on väkivaltarikostaustaa ja toisella naisistakin rikostaustaa. Ruotsissa asuvan osalta ei tietoja ole vielä saatu.

Tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jari Kinnunen kertoo MTV Uutisille, että kaikki epäillyistä eivät tunteneet uhria.

Epäiltyjen kuulusteluja tullaan jatkamaan alkavalla viikolla. Poliisin mukaan kuulusteiluissa on tähän mennessä selvinnyt, että epäiltyjä on todennäköisiä syitä epäillä myös Sastamalassa maanantaina tapahtuneesta pahoinpitelystä. Pahoinpidelty on paikkakuntalainen 1979 syntynyt nainen, jonka päähän tuli murtuma yksityisasunnossa tehdyssä pahoinpitelyssä.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme