Mainos
Mainos

Yksi Helsingin Siilitien yliajon uhreista menehtyi sairaalassa

Uudenvuodenaattona Helsingin Siilitien metroaseman läheisyydessä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut noin 60-vuotias mies on menehtynyt sairaalassa perjantaina, Helsingin poliisilaitos tiedottaa.

Kolmesta loukkaantuneesta jalankulkijasta yksi on edelleen hoidettavana sairaalassa. Toinen, noin 40-vuotias nainen, pääsi lyhyen sairaalahoidon jälkeen kotiin. 

Poliisin mukaan onnettomuuden uskotaan edelleen johtuneen sairaskohtauksesta. Mikään ei poliisin mukaan viittaa siihen, että turma-auton kuljettaja olisi toiminut tilanteessa tahallisesti. Poliisin tutkimuksissa ei ole myöskään tullut esille viitteitä päihteistä.

– Auton kuljettaja on kuulusteltu ja hänet on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon. Tutkinnassa ei ole tullut esiin mitään tahallisuuteen viittaavaa. Edelleen kaikki viittaa sairauskohtaukseen. Tapaus selvitetään hyvin huolellisesti ja tämä vie aikaa, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mika Helminen poliisin tiedotteessa.

Helsingin Herttoniemen Siilitiellä 31. joulukuuta tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa hieman yli 30-vuotias mies törmäsi autollaan kolmeen jalankulkijaan ja sen jälkeen vielä useisiin pysäköitynä olleisiin autoihin. 

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Tällä hetkellä tutkittavia rikosnimikkeitä ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kaksi törkeää vammantuottamusta, vammantuottamus sekä törkeä kuolemantuottamus, poliisi kertoo.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme