Mainos
Mainos

Yksi ihminen kuoli - Vantaan paloa tutkitaan tappona

Poliisi on tavoittanut Vantaalla tulipalossa tuhoutuneen talon toisen asukkaan.

Varhain eilen aamulla tapahtuneessa rajussa talopalossa kuoli vuonna 1963 syntynyt mies. Talossa oli kirjoilla myös toinen henkilö, mutta hän oli palon aikaan muualla.

– Henkilöä kuulustellaan asian tiimoilta, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.

Poliisi jatkaa palon tutkintaa suorittamalla kuulusteluja ja paikkatutkinnalla. Hyvärisen mukaan pelastuslaitoksen henkilökunnan kuuleminen ja heidän tekemänsä havainnot palopaikalta ovat ykkösprioriteetti.

Tapausta tutkitaan tappona.

– Ketään ei ole kiinniotettuna, mutta tietynlaisia epäilyksiä on.

Rintamamiestalo tuhoutui palossa täysin. Pelastuslaitoksen mukaan palo oli poikkeuksellisen raju. Jälkisammutus- ja raivaustyöt saatiin päätökseen 12 tunnin urakan jälkeen.

Poliisi pyytää havaintoja kaikista Peltolantie 38:n lähellä toissayönä liikkuneista. Lisäksi poliisi toivoo yhteydenottoja niiltä, jotka ovat oleskelleet talossa.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme