Mainos
Mainos

”Yksi Suomen etsityimmistä rikollisista” siirtyi eläkkeelle – tunnusti poliisille kymmenet rikoksensa

Salon poliisiasemalle ilmoittautui sunnuntai-iltapäivällä mies, joka ilmoitti olevansa yksi Suomen etsityimmistä rikollisista. Puheissa oli perääkin, sillä pikaisen alkutarkastuksen perusteella hänestä oli voimassa 29 erillistä etsintäkuulutusta Suomessa.

Miehen epäillään syyllistyneen eri puolilla Suomea etupäässä petosluonteisiin rikoksiin. Hän on sujuvalla ja itsevarmalla käytöksellään harhauttanut ihmisiä, ja on ilmaiseksi asunut hotelleissa ja ruokaillut ravintoloissa sekä varastellut haluamiaan tarvikkeita eri liikkeistä. Hän on myös saanut autoliikkeistä huijattua itselleen kulkupelit ja tankannut ne maksamatta.

Vailla vakituista asuinpaikkaa oleva 62-vuotias suomalaismies kertoi tulleensa pohdinnan jälkeen siihen päätökseen, että hänen rikollinen uransa saisi ainakin toistaiseksi loppua, minkä vuoksi hän päätti selvittää avoinna olevat rikosasiansa.

Kuulusteluissa mies on tunnustanut seikkaperäisesti kaikki tällä hetkellä poliisin tiedossa olevat avoimet juttunsa. Pelkästään tämän vuoden aikana hänen epäillään syyllistyneen ainakin 67:ään eri rikokseen. Poliisi uskoo juttuja tulevan ilmi vielä lisää. 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot