Mainos
Mainos

Yleisradion lähetinautoa töhrittiin – töhrijä löi autossa ollutta nyrkillä: Erittäin pitkän ja hoikan epäillyn tuntomerkit julki

Helsingin poliisi kertoo, että Yleisradion lähetinautoa vahingoitettiin viime perjantaina Itämerenkadulla Länsisatamassa kirjoittamalla tussilla sen vasempaan kylkeen.

Poliisin mukaan töhrijä löi autosta ulos tullutta henkilöä kasvoihin. Kun paikalla saapunut taksikuski pysähtyi tiedustelemaan, miten uhrille kävi, lähti epäilty karkuun. Tapahtuneella oli silminnäkijä vastapäisessä talossa.

Poliisi epäilee pahoinpitelystä ja vahingonteosta vaaleaa noin 190–200 cm pitkää ja erittäin hoikkaa miestä. Miehellä oli tapahtumahetkellä yllään tumma hupullinen takki ja tummat housut samasta kankaasta.

Mahdolliset vihjeet voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 417 931.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme