Mainos
Mainos

Yli kolmen promillen humalassa ollut mies veteli sikeitä käynnissä olleessa autossa – unet jatkuivat poliisivankilassa

Helsingin poliisi epäilee, että hieman yli kolmekymppinen mies on ajanut henkilöautoa humalassa maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Poliisi sai aamuyöllä tehtävän Helsingin Munkkisaareen. Ilmoituksen mukaan mies nukkui auton ratissa osittain risteysalueella.

Poliisien saapuessa paikalle auto oli käynnissä ja ajovalot päällä. Kuljettaja istui paikallaan pää alaspäin retkottaen. Myös kuljettajan turvavyö oli poliisin mukaan kiinnitettynä.

Poliisipartio avasi kuljettajanpuoleisen oven, sammutti autosta virrat ja otti avaimet pois virtalukosta. Tässä vaiheessa kuljettaja oli havahtunut hereille ja nostanut jalkansa pois polkimilta.

Tämän seurauksena auto lähti poliisin mukaan valumaan eteenpäin. Poliisit saivat auton pysäytettyä ja vetivät käsijarrun päälle.

Kuljettaja puhalsi alkometriin reilusti yli kolmen promillen lukemat. Hänet kuljetettiin oikeuslääkäriaseman kautta poliisivankilan pahnoille. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme