Mainos
Mainos

Yli sataa nuorta epäillään huumerikoksista Turun seudulla

Kaikkiaan 120:tä Turun seudulla asuvaa nuorta epäillään joko huumausaineiden käytöstä tai niiden myymisestä, välittämisestä tai luovuttamisesta toiselle.

Valtaosa on alaikäisiä, ja he ovat joutuneet ensimmäisen kerran elämässään selvittämään huumausaineiden käyttöään poliisille.

Poliisin mukaan nuorten epäillään käyttäneen lähinnä kannabista, mutta myös ekstaasia on ollut tarjolla jonkin verran. Nuorin epäilty on syntynyt vuonna 2000.

Poikia epäillyistä on 96. Nuorten asuinkuntia ovat pääasiassa Turku, Kaarina, Lieto ja Raisio.

Suurinta osaa nuorista epäillään huumeiden käytöstä tai hallussapidosta. Runsasta kymmentä epäillään kuitenkin myös huumausainerikoksesta, eli esimerkiksi aineiden myymisestä.

Lounais-Suomen poliisi aloitti esitutkinnan heinäkuussa. Asia on edennyt syyteharkintaan.

 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot