Mainos
Mainos

Ylläpitäjä: Tästä syystä julkaisen raiskaajien nimiä

MTV Uutiset tavoitti henkilön, joka ylläpitää seksuaalirikollisten nimiä ja kuvia julkaisevaa nettisivustoa. Hänen mielestään jokaisella on oikeus tietää, jos esimerkiksi naapuri on syyllistynyt vakavaan seksuaalirikokseen.

Hän kertoo motiiveistaan nimettömänä.

"Tapaukset ovat jokainen yksilöllisiä, joskus vaikka uutisessa on maininta että uhrin suojelemiseksi ei julkaista tuomitun nimeä, uhrit/vanhemmat pyytävät erikseen tuomitun nimen julkaisua.

Tässä vuosien kuluessa olen poistanut muutaman yksittäisen julkaisun kun uhri on tätä pyytänyt.
Näissä jutuissa missä esim uhrit ovat eripuolelta Suomea ei varsinkaan ole ongelmia julkaisujen suhteen, tuomittua ja uhreja on vaikea yhdistää, kuten usemmalta taholta olen kuullut, että ne jotka osaavat yhdistää ovat jo asiasta valmiiksi tietoisia.

Syy pedofiilien nimien ja naamojen julkaisuun on ihan yleisluontoinen tiedottaminen, jokaisella on oikeus tietää jos näitä asuu samassa rapussa, liikkuu koulujen liepeillä tai löytyy vaikka penskojen FB kaverilistalta.

ja jos näillä julkaisuilla on edes pienikin pelotevaikutus ja yksikin tapaus saadaan estettyä julkaisu toiminta on ollut kaiken tämän työn arvoista."

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme