Mainos
Mainos

Yllättävä todiste: Aarnion vaimon sormenjälki Instia-osakekirjassa

Jari Aarnion vaimon sormenjälki on löytynyt Trevocia rahoittaneen Instia Groupin osakekirjoista. Tämä tuli ilmi vasta nyt oikeudenkäynnin loppuvaiheessa, kun syyttäjä toi asian esiin.

Syyttäjän näkemus on se, että huumepoliisin Jari Aarnio omisti Instia Groupin ja käytti sitä kautta valtaa Trevocissa. Instia rahoitti Trevocia osakeomistusta vastaan.

Aarnion puolustus sen sijaan on sanonut, että Aarnio ei ole omistanut Instiaa. Puolustuksen mukaan Aarnion hallusta löytyneet Instian asiakirjat ovat liittyneet rikostiedusteluun.

Aarnio on kertonut pääkaupunkiseudulla asuvasta liikemiehestä, joka oli rikostiedustelulähde. Tämä liikemies oli kiinnostunut rahoittamaan Trevocia, jonka takia hänelle on päätynyt papereita.

Aarnio ei ole nimennyt tätä henkilöä.

Oikeussalissa kuultiin tuoreeltaan Aarniota. Hän sanoi, ettei asiaan liity ihmeellistä. Papereita oli säilytetty autossa. Aarnio epäili, että vaimo on siirtänyt niitä autossa, jottei istu niiden päälle.

Aarnio epäili, että papereista olisi voinut löytyä hänen tietolähteensä sormenjäljet, mutta koska häntä ei ole rekisteröity rikoksista, niin niitä ei ole tunnistettu.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme